Jolanda Hofman - De Typetante

Leuk dat je op mijn website bent! Mijn naam is Jolanda Hofman. Ik geef met veel plezier typecursussen via de Gigakids-methode aan kinderen op de basisschool en aan middelbare scholieren.

Ik begon hiermee toen onze oudste dochter haar typediploma wilde halen. Hiervoor was te weinig animo in Wolvega, kreeg ik te horen. Dat kon ik mij niet voorstellen, daarom heb ik me hier verder in verdiept. Zo kwam ik terecht bij Gigakids, waar cursusleiders werden gezocht.

Op de school van onze dochters, de Mgr. Scholtensschool in Wolvega, mocht ik de typecursus starten. De eerste groep bestond uit 13 cursisten. Alle 13 slaagden voor hun typediploma, en wat hebben we veel plezier gehad tijdens de cursus! Het jaar daarop werd mij gevraagd of ik weer typecursus wilde geven. Natuurlijk wilde ik dat!

De naam ‘De Typetante’ is ontstaan doordat ik ook typeles gaf aan mijn neefjes en nichtjes. “Hé, dat is grappig”, zeiden onze kinderen tegen hun neefjes en nichtjes, “Je krijgt les van je tante: nu is het je typetante!”